Weekoverzicht week 11; winactie, extreme evenementen en nieuw op de kalender

Week 11 zit er weer bijna op en het seizoen is eindelijk stiekem van start gegaan. Hieronder een kort weekoverzicht van afgelopen week met nieuwe evenementen in Nederland, de meest extreme evenementen en een leuke winactie.

Harbourrun

Afgelopen weekend

Afgelopen weekend was de start van het Strong Viking seizoen en hier kun je een verslag lezen. Tegelijkertijd was Race 4 uit de OCR Series. Meer informatie lees je onze terugblik op afgelopen weekend. Ook de uitslagen, foto’s en reviews kun je terugvinden op de evenementen op onze kalender.

Extreme evenementen

Wat zagen we afgelopen week toch een aantal extreme evenementen voorbij komen. Om te beginnen Spartan Race dat met een bijzonder Spartan Trifecta Wereldkampioenschap in Griekenland komt. Daarnaast lazen we over deze man uit Australië die een obstacle run van 500 kilometer met 1.000 hindernissen gaat lopen. Ten slotte bereikte ons het nieuws dat de legendarisch Death Race nieuw leven ingeblazen is. Bekijk de video hieronder voor een impressie van de Death Race.

Nieuwe evenementen

Er zijn deze week ook weer een aantal nieuwe evenementen bekend gemaakt. In Nederland is onder andere de Rotterdamse Harbour Run op 7 oktober op de kalender gezet. Een weekje later reizen we af naar de waddeneilanden voor de Beach Obstacle Run Texel. Ook in het buitenland groot nieuws. De organisatie achter het WK start met landenwedstrijden. Komen ze ook naar Nederland? Wie zal het zeggen, hier meer informatie.weekoverzicht week 11

Winactie

Ook deze week weer een leuke winactie. In dit bericht kun je tickets winnen voor de Bootcamp Obstacle Run.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X